"Vigor opera" - najružniji automobil svih vremena?

Bez autora
Oct 11 2011

Kada je pre izvesnog vremena stigla informacija da je u Italiji sve spremno za zvaničnu promociju nove kompanije za proizvodnju luksuznih automobila, u javnosti se sa nestrpljenjem očekivalo nešto dobro i atraktivno. Umesto toga, nedavno su osvanule prve fotografije modela "opera", kojeg je predstavio novi proizvođač Vigor koji je sve, samo ne lep.Fabrika koja je, navodno, počela sa radom u Toskani, proizvela je ovaj luksuzni "kupe krosover" kojeg će, prema planu, sklopiti u samo 150 primeraka. Menadžeri Vigora igraju na kartu ekskluzivnosti pa, zahvaljujući mogućnosti personalizacije spoljašnjosti i unutrašnjosti, neće postojati dva identična primerka "opere".

"Vigor opera" - najružniji automobil svih vremena?Kada je pre izvesnog vremena stigla informacija da je u Italiji sve spremno za zvaničnu promociju nove kompanije za proizvodnju luksuznih automobila, u javnosti se sa nestrpljenjem očekivalo nešto dobro i atraktivno.

Umesto toga, nedavno su osvanule prve fotografije modela "opera", kojeg je predstavio novi proizvođač Vigor koji je sve, samo ne lep!

Fabrika koja je, navodno, počela sa radom u Toskani, proizvela je ovaj luksuzni "kupe krosover" kojeg će, prema planu, sklopiti u samo 150 primeraka.

Menadžeri Vigora igraju na kartu ekskluzivnosti pa, zahvaljujući mogućnosti personalizacije spoljašnjosti i unutrašnjosti, neće postojati dva identična primerka "opere".

Zvaničnih tehničkih podataka još nema, a pretpostavlja se da će se "opera" nuditi sa dva agregata snage 300 i oko 400 KS zbog čega bi, zahvaljujući pogonu na svim točkovima i šasiji olakšanoj kompozitnim materijalima gde god je to bilo moguće, trebalo da ima zadovoljavajuće performanse. Iako tako ne izgleda…
 
U Vigoru su već počeli da primaju porudžbine iako ne postoji obaveštenje o ceni, a nije definisan ni početak proizvodnje.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik